2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Korkmaz: Sivas'ı yenmek zorundayız

Malatyaspor, yarın kendi sahasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde kampa giren sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Bülent Akın ile Jiri Majek, Sivasspor maçında forma giyemeyecek. İkinci yarıya 3'ü yabancı 8 futbolcu takviyesiyle girdiklerini hatırlatan Kaptan Mert Korkmaz, "Malatyaspor'u ikinci yarıda öncelikle tehlikeli bölgeden uzaklaştırmak istiyoruz. Yerli futbolcular Evren, Serdal ve Sertan zaten tanıdığımız arkadaşlar. Bu arkadaşlar uyum sorunu yaşamadı. Yabancı futbolcuların da zamanla takıma uyum sağlayacaklarına inanıyorum" dedi.

Sivasspor'un güçlü bir takım olduğunu söyleyen Kaptan Mert Korkmaz, 2. yarıya iyi başlamak için Sivasspor maçını kazanmak zorunda olduklarını kaydetti.

Golcü futbolcu Okan Yılmaz ise taraftarlardan Sivasspor maçında destek isteyerek, "İkinci yarıya Sivasspor galibiyetiyle başlamak istiyoruz. Taraftarlarımıza Sivasspor maçında büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızdan tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımı desteklemelerini istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2006 Cumartesi 14:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?