4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Malatya Belediyespor maça hazır

TFF 2. Lig 5. Grup ekiplerinden Malatya Belediyespor'da, GASKİspor maçı galibiyetinin ardından Diyarbakır DİSKİspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıkları devam ediyor. 

Malatya Belediyesi Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Tekin yönetiminde çalışan Turuncu-yeşilli ekipte ayak bileğinden sakatlığı bulunan Orhan dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Antrenman öncesi futbolcularla sahada 15 dakika toplantı yapan teknik direktör İsmail Tekin'in, GASKİspor maçında verilen mücadelenin aynısını Diyarbakır DİSKİspor maçında da göstermeleri konusunda futbolculara uyarılarda bulunduğu öğrenildi. 

Bu arada antrenmanı izleyen yönetici Niyazi Artan, GASKİspor galibiyetiyle takımın kendine güveninin yeniden geldiğini belirterek, "GASKİspor maçını muhakkak kazanmak zorundaydık. Ancak, futbolcular ve teknik heyetin özeverili çalışmaları ile maçı kazandık. Sıkıntılı süreçten kurtulduk. Şimdi kendi evimizde oynayacağımız Diyarbakır DİSKİspor maçı var. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Çünkü, her maç bizim için önemli. Kazandığınız üç puan ile üğst sıralara çıkabiliyorsunuz. Bu süreçte özgüvenimiz yerine gelmişken seri galibiyetler almak istiyoruz" dedi. 

Takımın defanas oyuncusu Yunus ise, galibiyetin takımı ateşlediğini kaydederek, "Şimdi önümüze daha iyi bakabiliyoruz. Diyarbakır DİSKİspor maçına daha iyi hazırlanıyor. Grupta fazla bir puan farkı yok ancak, alt sıralarda olmak futbolcuları etkiliyor. Biz her maçı kazanarak üst sıralarda takımın hakettiği yeri almasını istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Turuncu-yeşilli takımın forvet oyuncusu Muhammet de maçlara aynı ciddiyetle hazırlandıklarını ifade ederek, "Galibiyetler bizlere umut ve güç veriyor. Bu moral ile sahada daha rahat mücadele ediyoruz. Takım olarak da daha iyi oluyoruz. Takıma alıştık artık. Bundan sonra da gollerime devam etmek istiyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 17:07:22
Güncelleme :30 Ekim 2008 Perşembe 13:18:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?