4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Malatya Güngören'e hazırlanıyor

Bank Asya 1. Lig ekibi Malatyaspor, Fortis Türkiye Kupası maçı sonrası ara vermeden Güngören Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.


Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Kadir Özcan yönetiminde çalışan futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, topla çalışma yaptı. Takıma yeni katılan ve antrenman eksiği bulunan Celil ile hafif sakatlıkları bulunan Selim Akbulut ve Hakan Söyler takımdan ayrı çalıştı. Öte yandan sakatlığı bulunan Mahmut Acar'ın altı ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.


Bu arada, Malatyaspor'un yeni başkanı Haşim Karadağ maç öncesinde taraftarlara seslenerek, "Bu zorlu süreçte ve en sıkıntılı dönemde göreve gelen yönetimimizin en büyük arzu ve isteği taraftarımızın yanımızda olduğunu hissetmektir. Eminim ki, takımımız taraftarıyla bütünleşip yepyeni başarılara imza atacaktır. Güngören Belediyespor maçına tüm Malatyasporluları bekliyoruz" dedi.


Karadağ, "Malatyaspor olarak, 6 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de Güngören Belediyespor ile karşılaşacağız. Mimar Yahya Baş Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul'daki tüm Malatyaspor severleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Takıma yeni katılan futbolculardan Gökhan Caba'nın Malatya Belediyespor maçında çok iyi bir mücadele verdiğini belirterek, "Tabi ki eksiklerimiz var. Neyi eksik yaptığımız, neyi fazla yaptığımız bunların hepsinin bilincindeyiz. Eksikliklerimizi düzeltmeye çalışıyoruz. Geçen hafta bir takım sıkıntılar nedeniyle lige iyi başlayamadık. Önümüzde Güngören Belediyespor maçı var. Herkesin bu takımdan beklentisi var. Hepimiz takımı en iyi yere çıkarmak için çalışıyoruz. Hafta sonu yapacağımız maçı kazanarak, ligde istediğimiz konuma gelmek istiyoruz. Şu an ben de istediğim yerde değilim ancak, iki maçtan sonra yüzde 80 seviyeye ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.


Sarı-kırmızılı futbolcu Eren ise, ilk maça heyecanlı çıktıklarını belirterek, "İstediğimiz performansı ortaya koyamadık. Sonuçta mücadeleyi bırakmadık ve maçı kazandık. Olumlu gelişmeler var. Uyum sorunun atlatarak daha iyi olacağımıza inanıyorum. Malatyaspor'u deplasmanda zor bir maç bekliyor. İlk maçımızı kaybettik. Güngören Belediyespor maçını kazanarak, hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 09:39:36
Güncelleme :5 Eylül 2008 Cuma 09:42:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?