2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Malatya kesinin ağzını açtı

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçından kendilerine yetecek puanla dönüp, Süper Lig'de kalmak istediklerini söyledi. 

Spekülasyonlara aldırış etmeden yarın sahaya çıkap aslanlar gibi oynayarak Süper Lig'de kalmak istediklerini ifade eden Hakan Kodaman, "Zor bir maç olacak. Tansiyonu yüksek karşılaşmada, stresini yenen galip gelir. Futbolcu arkadaşların streslerini yenip, Süper Lig'de kalacak puanı alacaklarına inanıyorum. Çünkü, futbolcularımızın son 4 haftada sergiledikleri futbol ve aldıkları başarılı sonucu Gaziantep'de de tekrarlayacaklarına inanıyoruz" dedi.
Bu arada, Malatyaspor Yönetimi'nin Süper Lig'de kalınması halinde futbolculara süper prim vereceği, prim miktarının maç öncesinde soyunma odasında açıklanacağı öğrenildi. 

Öte yandan, Gaziantepspor-Malatyaspor karşılaşmasında Kamil Ocak Stadı'nda Malatyaspor taraftarlarına 800 bilet ayrılması nedeniyle, Malatyaspor Kulübü'nün Gaziantepspor Kulübü'ne başvurup, bu sayının 2 bin'e çıkarılmasını istediği bildirildi. Malatya'dan, Malatya Belediyesi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin organizasyonuyla birçok taraftarın Gaziantep'e gideceği hatırlatıldı. 

Sarı-kırmızılı ekipte, Gaziantepspor maçı öncesinde sakatlığı süren Serdal Boyraz'ın dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 19:05:11
Güncelleme :13 Mayıs 2006 Cumartesi 19:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?