2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Malatya'da erteleme olumlu karşılandı

Turkcell Süper Ligi'nde 19. hafta maçlarının olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenmesi Malatyaspor cephesinde olumlu karşılandı.

Malatyaspor Kulübü 2. Başkanı İlhan Kavuk, kar nedeniyle antrenman yapamadıklarını belirterek, "Karlı ve buzlu sahalarda futbolcular sakatlanabilirdi. Lig maçlarına bir hafta ara verilmesi olumlu olmuştur" dedi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle sarı-kırmızılı takımın, Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı için Adana'ya gidip, orada çalışma yapacağını söyleyen İlhan Kavuk, "Fortis Türkiye Kupası'ndaki Mersin İdmanyurdu maçını, rakibimizin cezası nedeniyle salı günü Adana 5 Ocak Stadı'nda oynayacağız. Takımımız Adana'da çalışacak" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası'nda iddialı olduklarını ifade eden Kavuk, "Grubumuzda birinci olmak istiyoruz. Bu nedenle, Mersin İdmanyurdu maçından da 3 puan almak istiyoruz. 2. Lig takımı diye Mersin İdmanyurdu maçını ciddiye almamazlık yapmıyoruz. Örnekleri çok, ciddiye alınmayan maçlar kaybedilmiştir. Biz de Mersin takımını ciddiye alıp, iyi bir hazırlıkla galip gelmek istiyoruz" dedi.

Adana'da Malatyaspor taraftarlarının da çok olduğunu hatırlatan Kavuk, onların da desteğiyle 3 puan alacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 15:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?