4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Malatya'da kaleci sorunu

Bank Asya 1. Lig'de Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Malatyaspor'da kaleci sorunu yaşanıyor. 

Kaleciler Fevzi Tuncay ve Emrah'ın sakat olduğu Sarı-kırmızılı takımda, 3. kaleci Taylan'ın da geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kart görmesi teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Altyapıdan kadroya dahil edilen kaleci Önder'e umutlarını bağlayan teknik heyet, bir yandan da sağlık heyetinden kaleci Emrah veya Fevzi'nin Sakaryaspor maçına yetiştirilmesini istedi. 

Teknik Direktör Osman Gökhan, Sakaryaspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istediklerini belirterek, yollarını ayırdıkları Murat Duman ve Gökhan Caba'nın yerine oynatacakları futbolcuların da görevlerini layıkıyla yapacaklarına inandığını söyledi. 

Öte yandan takım kaptanı Murat Duman ile yolların ayrılmasının ardından takım kaptanını henüz belirlemediklerini söyleyen Basın Sözcüsü Cebrail Mungan, Sakaryaspor maçı öncesi takım kaptanının belirleneceğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 12:54:09
Güncelleme :20 Kasım 2008 Perşembe 10:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?