4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Malatyaspor Ankaraspor'a hazırlanıyor

Malatyaspor, Çarşamba günü kendi sahasında Ankaraspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başladı. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Osman Gökhan yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Murat Duman ve Celil ile sakatlığı bulunan kaleci Fevzi katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Fatih ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Osman Gökhan, Kasımpaşa deplasmanında aldıkları 1 puana sevindiklerini söyleyerek, "Kasımpaşa maçına çok iyi hazırlanmıştık. Sahadan puan veya punlarla ayrılmak istiyorduk. Sonuçta maç bizim için iyi geçti, 

istediğimiz 1 puanı aldık" diye konuştu.
Göreve geldikleri günden bu yana kadronun dar olması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Gökhan, "Kadronun geniş olmaması dünyanın sonu değil. Bu sorunu kendi içimizde çözmemiz gerekiyordu. Şu anda herşey iyiye gidiyor, alternatif futbolcularımızın sayısı da giderek artıyor ve bu da takıma olumlu yansıyor" dedi.
İlk yarıda alabildikleri kadar fazla puan almayı hedeflediklerini dile getiren Gökhan, "Düşüncemizde bir değişiklik olmadı. İlk yarıda alabileceğimiz kadar fazla puan almak istiyoruz. İnşallah ilk yarı itibariyle iyi bir puan alacağız ve ikinci yarıda da hedeflerimizi gerçekleştirmiş olacağız" ifadelerini kullandı. 

Fortis Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü kendi sahalarında oynayacakları Ankaraspor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Gökhan, "Biz kupada iddialı bir takım değiliz. Bizim tek amacınız hazır durumda olmayan futbolcularımızı kupa maçlarında oynatarak, alternatif oyuncu sayısını yükseltmek. Ama bu mücadele etmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Bizim için takım farketmiyor. Ankaraspor maçında elimizden geleni yapacağız. Ancak, daha önce görev vermediğimiz futbolcularımıza bu maçta şans vereceğiz. Tahmin ediyorum onlar da Malatyaspor formasının hakkını vereceklerdir" diye konuştu. 

Sarı-kırmızılı takımda kart cezalıları Mustafa Sert ve Gökhan Caba, Ankaraspor maçında forma giyemeyecek. 

Bu arada Malatyaspor-Ankaraspor maçı bilet fiyatları açık tribün 2 YTL, maraton tribünü 5 YTL ve kapalı tribün ise 10 YTL olarak açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 17:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?