2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Malatyaspor G.Saray'dan çekinmiyor

Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, Galatasaray'ı yenerek ligde rahat bir konuma gelmek istediklerini söyledi.

Salı günü kupada Mersin İdmanyurdu'nu yenerek grup liderliğinde iddialı hale gelen Malatyaspor, ligde de Galatasaray'ı mağlup ederek sıkıntılı bölgeden uzaklaşmayı hedefliyor.

Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, Galatasaray maçının önemine işaret ederek, "Ligin ikinci yarısında bizim iç sahada karşılaşacağımız 4 büyüklerden tek takım Galatasaray. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu nedenle bu maç bizim üst sıralara çıkmamızda ve alt sıraların sıkıntısından uzaklaşmamız açısından önemli." diye konuştu.

Kodaman, Galatasaray'ın gücünün farkında olduklarını ancak rakiplerini asla gözlerinde büyütmediklerini belirterek, "Biz gücümüzün farkındayız. Taraftarımızın desteği ile Galatasaray'ı yenebileceğimize inanıyoruz. İnşaallah kazanan taraf olacağız." şeklinde konuştu. Malatyaspor'un yaptığı takviyelerle iki ayrı 11 çıkarabilecek duruma geldiğinin altını çizen Kodaman, kupa maçlarında sahada çıkan takım ile lig maçlarında sahaya çıkan takım arasında 6-7 oyuncunun değişmesinin bunun bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Kodaman, Malatyaspor'daki oyuncuların birbirlerine yakın güçte ve yetenekte olduğunu vurgulayarak, "Bu durum kaliteyi artırmaktadır. Forma mücadelesi her zaman takımda başarıyı getirmiştir. Hocamızın işi zor. Bu oyuncular arasında tercih yapmak da güç olacaktır." diye konuştu.

Malatyaspor taraftarına da seslenen Kodaman, taraftardan takımlarını 90 dakika boyunca desteklemelerini istedi. Özellikle 4 büyük takım taraftarlarının yaptığı tezahüratla çoğu zaman bu takımların maçlarını kazandığını kaydeden Kodaman, "Bu durumun bizi çok üzüyor. 300-400 kişi yaptıkları tezahüratla 9 bin kişiyi bastırıyor. Rakip taraftarlar 90 dakika boyunca hiç susmuyorlar. Biz taraftarımızdan Galatasaray maçında bunun değişmesini istiyoruz. Centilmence takımımızı 90 dakika boyunca desteklesinler." şeklinde konuştu.

Öte yandan Sarı - kırmızılı ekip, teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 12:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?