4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Malatyaspor kendi evinde mağlup

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor, Adanaspor'a kendi sahasında 2-1 yenildi. 

Maç sonrası basın toplantısı düzenleyen Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sadece sonuçtan memnun olmadığını belirtirken, Adanaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, "Malatyaspor benim gönderdiğim icrayla batacaksa ben bütün servetimi Malatyaspor'a vermeye hazırım" ifadelerine yer verdi. 

Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maça iyi başladıklarını kaydederek, "Bizim golü bulmamız gereken dakikalarda rakibimiz golü buldu. Kalemizde ikinci gole engel olamadık. Bugün memnun olmadığım tek şey sonuç" dedi. İkinci golden sonra bütün riskleri aldıklarını kaydeden Hamzaoğlu, "Rakibimize ciddi pozisyonlar verdik. Bizde yakaladığımız pozisyonlarda son vuruşları yapamadık. Takımın oyunundan ve mücadelesinden, hırsından çok memnunum ama sonuçtan memnun değilim. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ancak, olmadı. Fakat, bir mağlubiyet ile hiçbir şey bitmiş değil. Bundan sonra yolumuza aynı ciddiyetle devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Hamzoğlu, sıkıntılar var diye takıma sahip çıkmama gibi bir durumlarının söz konusu olamayacağını ifade ederek, "Birilerinin sonuçta Malatyaspor'a sahip çıkması lazım. Elimizi taşın altına soktuk, gerekirse vücudumuzu da koyarız" dedi. 

Adanaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız ise kulüplerin sıkıntılı dönemlerinde teknik heyet olarak göreve geldiklerini belirterek, "Kısa süre içerisinde oyuncularıma aktarmış olduğum psikolojik değerlendirmeler oldu. Ben her zaman söylüyorum, basın, teknik heyet ve yönetici sadece oyunculara yüklenememelidir. Kendi takımımızda biz bunu yaptık. Sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Ancak, deplasmanda almış olduğumuz bu galibiyet bizim adımıza umut oldu" şeklinde konuştu.
Malatyaspor Kulübü'nden alacakları konusundaki soruları da cevaplayan Yıldız, "Ben her şeyi her zaman şeffaf bir şekilde aktarmaya çalıştım. Maalesef bu ülkede emeğini ve bilgisini ortaya koyarak, hak ettiği halde emeğinin karşılığını alamayan insanlar var. Ben hak ediyorsam ve beni kamuoyuna yanlış lanse ediyorlarsa o zaman herkesten ricam doğru ve yanlışı kimin yaptığını idrak etsinler. Hayatım boyunca yanlış işler içerisinde bulunmadım. Ben hakkımı talep ediyorum. Malatyaspor benim gönderdiğim icrayla batacaksa ben bütün servetimi Malatyaspor'a vermeye hazırım" dedi. 

Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül de, Malatyaspor ve Adanaspor'un istedikleri puanları alarak, istedikleri yere gelmelerini istediğini söyledi. Akgül, futbolun iyi oynamakla kazanılmadığını belirterek, "İnşallah iki takımda başarılı olur" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 11:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?