2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Malatyaspor taraftar desteği bekliyor

Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cengiz, hafta sonunda oynayacakları Sivasspor karşılaşmasını kazanarak 2. yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Takıma yapılan 8 takviyenin henüz tam anlamıyla uyum sağlayamadığını ve fizik kondisyon açısından eksikleri bulunduğunu belirten Cengiz, "Buna rağmen ekibimiz ilk yarıya oranla bir hayli güçlendi. İnşaallah ilk maçımız olan Sivasspor'u pazar günü yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağız." diye konuştu.

Cengiz, Sivasspor'un da güçlü bir ekip olduğunu belirterek, karşılaşmanın zor ve mücadeleli geçmesini beklediklerini kaydetti. Takımın Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdüğünü ifade eden Cengiz, "Önemli bir eksiğimiz yok. İnşaallah maç gününe kadar da bir sakatlık olmaz. Teknik heyetimiz gerek kamp çalışmalarında gerekse Malatya'da devam eden hazırlıklar da takımı çok iyi bir şekilde ikinci yarıya hazırlıyor. Bunun semeresini Sivasspor maçından itibaren göreceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

Malatyaspor yöneticisi, takımın yeni kadrosu ile taraftarların karşısına çıkacağını belirterek, "Taraftalarımız bu maçta takımlarını yalnız bırakmasınlar. İyi bir başlangıç yapabilirsek başarılı bir şekilde devam edeceğimize inanıyoruz. Taraftarımız her zaman olduğu gibi tribünleri doldurup takımlarını 90 dakika boyunca desteklesinler, biz de onlara güzel bir galibiyet armağan edelim." dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 11:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?