2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Malatyaspor'a destek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Malatyaspor Birleşik Taraftarlar Derneği'nden, Turkcell Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Malatyaspor'a destek geldi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, yönetim kurulu üyesi Orhan Özbek ve Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Ali Cengiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde bir basın toplantısı düzenledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Beşiktaş maçı öncesinde antrenmanı ziyaret edip takıma başarılar dilediklerini hatırlatarak, "Futbolcu arkadaşlar orada galibiyet için söz verdiler. Galip de geliyorlardı, ancak son dakika golüyle beraberliğe razı oldur. Bundan sonraki 5 maçta Beşiktaş karşısında sergilenen futbol ortaya konulursa, Malatyaspor küme düşmez" diye konuştu.

Malatyaspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Cengiz ise ligde kalmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, "Kayserispor ile cumartesi günü sahamızda oynayacağımız maçtan taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puan alacağız. Kalan maçlarımızı kazanarak ligde kalacağız" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Malatyaspor Birleşik Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet Kanmaz, da dernek binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, "Malatyaspor'un küme düşmesi halinde Malatya çok şey kaybedecek. Özellikle futbolcu arkadaşlara sesleniyorum. Beşiktaş maçında sergilenen oyunu kalan 5 maçta da sergilerlerse, 5 maçta 15 puan alırız ve küme düşmeyiz. Yönetim ve taraftar üzerine düşeni yapıyor. Top futbolcularda. Oyuncuların yüreklerini ortaya koyup kalan 5 maçı kazanarak ligde kalacaklarına inanıyoruz" dedi.

Kanmaz, milletvekili Mevlüt Aslanoğlu dışındaki milletvekillerinin maçlara gelmemesini de eleştirerek, "Malatyaspor hepimizin. Siyasilerin de maddi ve manevi destek vermelerini bekliyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 19:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?