2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Malatyaspor'a destek

Turkcell Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Malatyaspor'a maddi kaynak sağlamak amacıyla yönetim eşya piyangosu düzenliyor. Eşya piyangosuna ilk desteği basın mensupları ve Vali Halil İbrahim Daşöz verdi.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, yönetim kurulu üyeleri Ali Cerngiz ve Murat Gümüş ile birlikte, kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, eşya piyangosu ile ilgili bilgi verdi. Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 3 puanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Tanrıverdi, "Bu galibiyet bizim için bir başlangıç olacak. Bu sene enterasan bir lig oldu, ama Malatyaspor Süper Lig'de kalacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir kulübün, kendi bütçesiyle döndüğünü söylemek mümkün değil. Bu zor günlerde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla elimizden geldiği kadarıyla kulübü götürmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Eşya piyongosu kararını 2005 yılının Kasım ayında aldıklarını söyleyen Tanrıverdi, "Ancak takımda alınan kötü sonuçlardan dolayı kampanyayı şimdiye kadar başlatamadık. Ortam ve şartlar müsait olmadı. Sadece yönetim kurulunun bu yükü kaldırabilmesi çok zor. Bu saatten sonra işin tamamen ekonomik boyutu ön plana çıkacak. Bugüne kadar yönetim kurulu olarak Malatyaspor için her türlü fedakarlığı yaptık. Bugüne kadar en az para konusunun konuşulduğu takım Malatyaspor'dur. Tüm Malatyalılardan Malatyaspor için az da olsa bir destek bekliyoruz" dedi.

Eşya piyangosunun çekilişinin 25 Mayıs'ta yapılacağını ve bilet fiyatının 10 YTL olduğunu söyleyen Başkan Tanrıverdi, "4 adet otomobil, 10 çamaşır makinası, 10 buzdolabı, 20 televizyon, 100 elektrik süpergesi, 300 ütü var. Toplam 444 tane hediyemiz var" diye konuştu. Daha önceki eşya piyangolarında yüzde 30'ün üzerinde başarı sağlanamadığını belirten Tanrıverdi, bu çekilişte kesinlikle erteleme olmayacağını belirtti.

Basın toplantısına katılan basın mensupları 10'ar YTL vererek Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi'den bilet satın aldılar. İlk desteğin basın mensuplarından gören Tanrıverdi, "Bu destekten dolayı bütün basın mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Basın mensupları toplam 10 adet bilet aldı.

Toplantının ardından Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyeleri Murat Gümüş ile Ali Cengiz, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti. Başkan Tanrıverdi, daha önceki eşya piyagolarına kamu kurum ve kuruluşlarını büşyük destek verdiğini, bu kampanyaya da destek istediklerini söylerken, Vali Daşöz ise, "Bütün arkadaşlarımız destek verecektir. Malatyaspor'un başarılı olması için elemizden gelen desteği vereceğiz" dedi. Ziyaret sırasında Vali Halil İbrahim Daşöz, ailesinde 5 kişinin bulunduğunu belirterek, 5 adet bileti satın aldı.
Bu arada eşya piyangosu için toplam 100 bin adet bilet basıldığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 15:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?