4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Malatyaspor'da 2. yarı hedefleri

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Başkanı İlhan Kavuk, göreve geldikten sonra ekonomik çalışma yönünden yüzde 10 mesafe kat ettiklerini belirterek, "Bütün mekanizmalar harekete geçerse başarılı oluruz" dedi.

Takımın Antalya Belek'te IC Otel'deki kampını ziyaret eden Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk, ikinci etap kampta futbolcuları her yönüyle ikinci yarıya hazır gördüğünü bildirdi. Oynanan hazırlık maçlarındaki başarının önemli olmadığını, önemli olanın lig maçlarında bu başarıyı göstermek olduğunu kaydeden Kavuk, pazar günü deplasmanda oynayacakları ikinci yarının ilk maçı olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından en iyi sonuçla dönerek, ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini ifade etti.

Kulübün kurumsal yapı oluşturma çalışmaları hakkında da bilgi veren Kavuk, "Geçen ay İstanbul'da Malatyalı işadamlarını İstanbul'daki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla ziyaret ettik. Kulübe yardım konusunda destek sözü aldık. Ancak, maddi anlamda yüzde 10 mesafe kat edebildik. Yani yüzde 10 çalışma yapabildik. İstanbul'da tekrar ziyaretlerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

"Bütün mekanizmaları harekete geçirirsek başarılı oluruz. Çünkü, bir kulübü bir kişinin sırtına yükleme devri geride kaldı. Kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları, işadamları topyekün harerkete geçerse, yani bütün mekanizmaları hareket geçirirsek başarı kendiliğinden gelir" diyen İlhan Kavuk, transfer çalışmaları konusunda da şunları söyledi:

"Bilindiği gibi, Karşıyaka'nın kalecisi Taylan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Tayfun, İnegölspor'dan Caner ve ilk yarıda bizden ayrılan Muammer'le birlikte 4 futbolcuyu ara transfer döneminde kadromuza kattık. Teknik heyetimizin istediği mevkilere futbolcu görüşmelerimiz sürüyor. Ancak, bütçemize uygun futbolcu alacağız. Çünkü öncelikle mevcut futbolcuların ödemelerini zamanında yapmamız gerekiyor. Çünkü, bu takımı uçurumlardan aldık. Büyük borçlar vardı ve hala var. Alacağımız futbolcunun genç ve umut vaad edenler arasında olmasını tercih edeceğiz. Sadece bu sezon değil, önümüzdeki sezonlarda da takıma bir şeyler katacak ve fiyatı ekonomik olan futbolcular almayı planlıyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 13:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?