2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Malatyaspor'da alternatif çok

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ligde ikinci yarı öncesi yaptıkları transferlerle alternatifli bir kadro oluşturduklarını, bu durumun takıma pozitif etki yapacağını söyledi.

Ligde ilk yarının tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına başlayan Malatyaspor yönetimi, şu ana kadar 8 oyuncuyu reklerine bağladı. Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, transferlerle ilgili yaptığı açıklamada, alternatifli bir kadro oluşturduklarını, bu durumun takım içerisindeki rekabet ve başarıyı beraberinde getireceğini belirtti. Doğan, alternatifli kadroya başarılı olmak isteyen her takımın sahip olması gerektiğini, yapılan transferler sonrası oyuncuların istekli olmasının kendisini memnun ettiğini vurguladı.

Sürekli olarak değişik kadroyla oynama imkanlarının olduğunu, maç saatine kadar hangi oyuncuyu oynatacaklarının belli olmadığını kaydeden Doğan, "Maç saati öncesi sahaya süreceğim kadroyu belirlerim. Her futbolcu her zaman forma giyecekmiş gibi hazır olmalı. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Yeni transferlerden Jiri Masek'in bir sakatlığı ve idman eksikliği vardı. Sakatlığı şu an düzelmiş durumda. İdman eksiğini yapılan ekstra çalışmalar ile kapatmaya çalışıyoruz. Geri sayım başladı. İkinci devre yapılan transferler ile kadroyu güçlendirmeye çalıştık. Elimizde olan bu kadro ile başarılı olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Pazar günü Sivasspor ile kendi sahalarında önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Doğan, bu maçta avantajlarını kullanarak 3 puan almak istediklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 14:46:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?