4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Malatyaspor'da birlik çağrısı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Osman Gökhan, Malatya kamuoyunun birlik ve beraberlik içinde Malatyaspor'a destek vermeye çağırdı. 

Gökhan, takıma sahip çıkılmasını gerektiğini ifade ederek, "Malatyaspor'un ileriye yönelik yapacağımız olumlu şeylerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Basın, taraftar, yönetim, futbolcu, teknik heyet, Malatya kamuoyunun, kısacası herkesin Malatyaspor'a sahip çıkmasını istiyoruz. Malatyalının, Malatyalıdan başka dostu yoktur arkadaşlar. Biz burda hep beraber takımımıza sahip çıkar, destek verirsek çok şeyleri başaracağız" dedi. 

Gökhan, kendi sahalarında oynadıkları ve 1-0 kazanarak 3. tura yükseldikleri Hacettepspor maçı sonrasında herkese güven gelip, moral ve motivasyon açısından iyi olduğunu vurguladı. Futbolcularla toplantılar yaptıklarını kaydeden Gökhan, "Malatyaspor'un bir çıkış yapması gerekiyordu. Biz futbolcularımıza güvendik. Bire bir ve herkesle toplantılar yaptık. Çocuklar sağolsunlar inanmışlardı, kenetlendik, birlik ve beraberlik ile çalıştık. Bu konuların üstesinden nasıl gelebiliriz diye düşündük ve başardık. 

Bu başarılar devam edecek. Böyle karakterli ve şahsiyetli bir grubun arkasında olun ve destekleyin" şeklinde konuştu. Bu arada, Malatyaspor teknik direktörlüğüne geçici olarak Osman Gökhan'ın getirildiği bildirildi. 

Malatyaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Geçici bir süre için Osman Gökhan'ın teknik direktörlüğe getirildiği kulübün resmi internet sitesinde duyurulmuştur. Malatyaspor teknik direktörlüğünden karşılıklı rıza ile ayrılan Kadir Özcan'ın yerine geçici olarak getirilen Osman Gökhan, yaklaşık üç hafta önce Başkan Haşim Karadağ ve yönetimi tarafından altyapının yeniden oluşturulması için yetkilendirilmişti. Biz yönetim olarak bu teknik direktör boşluğunu Osman Gökhan hoca ile geçici olarak doldurduk. Hocamız geçici de olsa, kalıcı da olsa onun başarısı tüm Malatyaspor camiasının başarısıdır" denildi. 

Diğer yandan, Malatyaspor'un cumartesi günü saat 20.00'de Boluspor ile oynayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu. Buna göre zorlu karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle: "Açık ve Misafir Takım Tribünü 5 YTL, Maraton Tribün 10 YTL, Kapalı Tribün 15 ve VİP ise 20 YTL."

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 11:05:18
Güncelleme :26 Eylül 2008 Cuma 11:35:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?