6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Malatyaspor'da Elazığ hazırlığı

Malatyaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımda sakat ve cezalı futbolcular zorlu maç öncesi teknik heyeti düşündürüyor.
Malatya İnönü Stadı'nda Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Hakan Söyler, sakatlığı nedeniyle Belçika'da ameliyat olan Ulaç ile kart cezalısı Johanson, Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Bülent Akın ve Ramazan Kahya'nın Pazar günü forma giyebileceği öğrenilirken, dünkü antrenmanda sakatlanan ve bugünkü çalışmaya katılmayan Alper'in durumunun ise maç günü belli olacağı bildirildi.
Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, her zaman ilk maçların riskli olduğunu söyleyerek, "İkinci yarı için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İkinci yarının ilk haftasında Elazığspor ile karşılaşacağız. İki il arasında tatlı bir rekabet var. Bu nedenle iki takım oyuncuları da stresli olarak sahaya çıkacaklar. Sakat ve cezalı oyuncularımız bizleri düşündürüyor, ancak bu arkadaşların yerine görev alacak futbolcuların onları aratmayacaklarına inanıyorum. Hedefimiz ligi ilk 2 sırada tamamlayıp yeniden Süper Lig'e çıkmak. Bunun için özellikle iç sahadaki karşılaşmaları kaybetmemeyi hedefliyoruz. Elazığspor maçını kazanıp ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz" diye konuştu.
Bu arada sezon başında Kayseri Erciyesspor'a kiralık olarak verilen Macar oyuncu Toth, Teknik Direktör Bülent Korkmaz tarafından istenmeyince takımdan ayrıldı. Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, Toth'un yeniden Malatyaspor'a dönüp dönmeyeceği konusunda teknik heyetin karar vereceğini, önümüzdeki günlerde durumun netlik kazanacağını kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2007 Perşembe 15:42:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemal şenses IP: 85.98.99.xxx Tarih : 25.01.2007 17:35:22
Öncelikle MALATYA spor`a başarılar dilerim.Benim dileğim ev SAHİBİ OLAN Malatya sporun centilmence oynayıp kazanmasıdır.İnşallah galibiyet bizim olur.