4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Malatyaspor'da transfer atağı

TFF 1. Lig'de mücadele eden ve kadrosunu güçlendirmek için transfer görüşmelerini sürdüren Malatyaspor'un, Karşıyaka'nın forveti Şehmuz ile anlaşmaya varamadığı bildirildi. Sarı-kırmızılı takım, anlaştığı 4 futbolcuyla ise sözleşme imzaladı.

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Cengiz, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdürdüklerini hatırlatarak, ara transferde kadrolarına kattıkları İzmirspor'dan kaleci Taylan, İnegölspor'dan forvet Caner, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Tayfun Seven ve Arsinspor'dan stoper Selim ile kampta 2.5 yıllık sözleşme yaptıklarını bildirdi. Cengiz, kadroyu takviye ederken kulübün mali yapısını gözden uzak tutamayacaklarını ifade ederek, 1 ya da 2 futbolcuyu daha alabileceklerini söyledi.

Malatyaspor'un daha önce gündemine aldığı Karşıyaka'lı Şehmuz'dan para konusunda anlaşamayınca vazgeçildiği, ilk yarıda parasını alamadığı gerekçesiyle şehri terk eden, daha sonra ise geri dönen Muammer Sancaklı'nın da eski sözleşmesinin geçerli olduğu belirtildi.

Antalya'nın Belek ilçesindeki IC Otel'de 3 Ocak'tan beri ikinci etap kamp çalışmasını teknik direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde sürdüren Malatyaspor'un, 13 Ocak Pazar günü Gaziantep'te Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağı lig maçı için 11 Ocak Cuma gecesi uçakla Antalya'dan İstanbul'a gideceği, oradan da Gaziantep'e geçeceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 13:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?