2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Metehan Berktaş ihraç edildi

Futbol Federasyonu genel kurulunda seçimi kazanan Haluk Ulusoy'un yönetim kurulu listesinde yer alan Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Metehan Berktaş'ın, yönetim kurulu ve kulüp üyeliğinden ihraç edildiği bildirildi.

Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Metehan Berktaş'ı ağır bir dille eleştirdi. Metehan Berktaş'ın yönetim kurulu üyeliğinden ve kulüp üyeliğinden kesin olarak ihraç edildiğini belirten Başkan Tanrıverdi, "Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Berktaş, Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde yönetim kurulunun bilgisi dışında sayın Haluk Ulusoy'un yönetim kurulu listesine girerek seçilmiştir. Kulübümüz, yönetim kurulu kararı ile bu seçimlerde diğer listede yer almasına rağmen, Metehan Berktaş'ın yapmış olduğu bu davranış, spor ahlakına, etik değerlere ve ekip çalışmasına aykırı olduğu gibi Malatyaspor'un şeref ve haysiyetine de hakaret niteliğindedir" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, yönetim kurulunun Metehan Berktaş'ı kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk etttiğini, Berktaş'ın Disiplin Kurulu tarafından yönetim kurulu ve kulüp üyeliğinden ihraç edildiği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 17:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?