4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Soylu Malatya'ya geliyor

Demokrat Parti (DP) Malatya İl Teşkilatı tarafından yapılacak olan Malatya İl Kongresine katılım için Genel Başkan Süleyman Soylu Malatya'ya geliyor. 

Konuyla ilgili parti il binasında basın toplantısı düzenleyen DP Malatya İl Başkanı Erdal Altunkaya, "Malatya il kongremize beyaz yürüyüşün mimarı Genel Başkanımız Süleyman Soylu ve heyeti katılacaklar" şeklinde konuştu. 

Genel başkanlarının bir dizi temaslarda bulunacağını belirten Altunkaya, "Geceyi Malatya'da geçirecekler. 81 ilde bir ay içerisinde bitecek olan kongreler sürecinde çok yoğun ve imkansız haldeki programına genel başkanımız müdahale etmiştir. 20 Eylül tarihini Malatya'ya ayırmış, diğer illeri yeniden programlamıştır. Normal programda Kahramanmaraş, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa kongre tarihi 20 Eylül iken Malatya kongresi 20 Eylül olduğundan diğerleri ileri tarihe alınarak genel başkanımız Malatya'ya gelip kongreye katılmak için karar vermiştir" ifadelerini kullandı. 

"Daha önce Gaziantep'teki 10 ilin katıldığı bölge toplantısına iştirak eden Malatya teşkilat organları her yönüyle ilgi çekici ve hayranlık uyandırıcı temsili ile tüm katılımcıların ve Genel Başkanın dikkatini çekmişti" diyen Altunkaya, açıklamasını şöyle tamamladı:
"Dik duruşumuz ve özverili çalışmalarımızla bu platformda Malatya'yı layık olduğu şekilde temsil edeceğiz. 20 Eylül Cumartesi günü saat 11.00'de Rekli Düğün Sarayı'nda yapılacak kongremize tüm Malatyalıları bekliyoruz." 

Başkan Erdal Altunkaya tekrar Demokrat Parti Malatya İl Başkanlığına adaylığını da açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 18:06:26
Güncelleme :21 Eylül 2008 Pazar 20:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?