2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Taraftara açık davet

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Kavuk, hafta sonu oynayacakları Galatasaray karşılaşmasında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Fortis Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu'nu yenerek moral bulduklarını anlatan Kavuk, "Bu hafta zorlu bir rakiple oynayacağız. Galatasaray ligin güçlü ekiplerinden birisi ve şampiyonluk kovalıyor. Biz de iyi bir takım oluşturduk. Takıma yeni katılan oyuncularla bir an önce alt sıralardan kurtulup, üst sıralara doğru çıkışa geçmek istiyoruz. Bu nedenle Galatasaray karşılaşması büyük önem taşıyor. Futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarımızın desteğiyle maçı kazanacak güçteyiz." diye konuştu.

Kavuk, taraftarların sezon başından beri Malatyaspor'u yalnız bırakmadığına dikkat çekerek, "Bu maçta da onlara büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızdan, Malatyaspor'a yakışır şekilde hareket edip, maç boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Sabırlı olsunlar, oyuncuları olumlu tezahüratla coştursunlar" şeklinde konuştu.

Türkiye'yi etkisi altına alan kış şartları nedeniyle karşılaşmanın soğuk bir havada oynanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Kavuk "İnönü Stadı'nda maç oynanabilmesi için ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bu çalışmalara biz de nezaret ediyoruz. Malatyaspor-Galatasaray maçı gündüze alınmış olsa, karşılaşma daha uygun ortamda oynanacaktı. Ancak naklen yayın nedeniyle karşılaşma akşam oynanacak. İklim şartlarının futbolu olumsuz etkilememesini dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok" ifadelerini kullandı.

Bu arada Sarı - kırmızılı ekip, teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.


.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 14:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?