2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Taraftarın gözü arkada kalmasın

Malatyaspor kamp çalışmalarına Antalya'da devam ederken yeni transferler hayli iddialı konuştu.

Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekibin yeni transferleri takıma uyum sağlamaya başladı.

Ankaragücü'nden transfer edilen Evren, Malatyaspor camiasını çok sevdiğini belirterek, "Ben bu camiaya yabancı değilim. Futbolcularla arkadaşlığımız var. Bir uyum sorunu yaşamam söz konusu olmaz. Malatya'yı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Bu camiayı çok seviyorum. Faydalı olacağıma inanıyorum. İkinci yarıda çok daha iyi bir Malatyaspor izleteceğiz. Taraftarlarımızın bir endişesi olmasın." diye konuştu.

Yeni transferlerden Serdal ise Malatya'ya hizmet edecek olmanın gururunu yaşadığını belirterek, bir Malatyalı olarak en büyük isteğinin bu olduğunu ve amacına ulaştığı için mutlu olduğunu kaydetti. Serdal, Diyarbakırspor'un kendisine daha yüksek bir rakam önermesine rağmen Malatya'yı tercih ettiğinin altını çizerek, "Ziya Doğan hocamızla çalışmayı da çok arzu ediyordum. Antalya kampında beklediğimden daha iyi bir ortam buldum. Malatyaspor formasına layık olmak için elimden geleni yapacağım." şeklinde konuştu.

Serdal Malatyaspor'un ikinci yarıya çok daha güçlü bir şekilde çıkacağının altını çizerek, taraftarlardan ikinci yarıda destek istedi. Bu arada Malatyaspor'un Çek oyuncuları Türkiye'ye geldi. Oyuncuların bugün akşam saatlerinde Antalya kampına katılmaları bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 12:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?