2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Taraftarlar izdiham tehlikesi geçirdi

Malatyaspor'un saha kapatma cezası nedeniyle bugün Adana'da oynayacağı Gençlerbirliği maçını izlemek isteyen taraftarlar için organize edilen ücretsiz otobüs seferlerine taraftarların yoğun ilgi göstermesi ilginç ve tehlikeli görüntülere yol açtı. Çevik kuvvet polisi zaman zaman taraftarlara müdahale etti.

Malatyaspor'un saha kapama cezası alması nedeniyle Gençlerbirliği ile yapacağı maçın Adana 5 Ocak Stadı'na alınması nedeniyle taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi. Gece Malatya'dan Adana'ya hareket edene otobüslere binmek isteyen taraftarlar zor anlar yaşadı. Adana'daki maça gitmek isteyen taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle otobüsler yetersiz kalınca, kent merkezinde biriken vatandaşlar gelip geçen otobüslere binmek için büyük bir mücadele verdi. Planlama da yapılmadığı için, otobüsler önünde büyük yığılmalar oldu. Bazı vatandaşlar izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi de geçirdi. Gelen her otobüsün önüne atlayarak izdihama neden olan taraftarları çevik kuvvet polisi devreye girerek dağıttı. Bazı taraftarların kapanan kapıların arasında sıkıştığı bazılarının da otobüslerin arkasına asıldığı görüldü.

Bu arada, çok sayıda taraftar otobüs önünde ezilme tehlikesine karşın mücadele verirken, bir otobüsün önünde yatan alkollü bir vatandaş ise, çevresindeki gelişmelere dikkat etmeden sigarasını içmenin keyfini yaşadı.

.
Yayın Tarihi : 5 Mart 2006 Pazar 11:41:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?