2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Uçar: Tribünleri doldurun

Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Bülent Uçar, hafta sonu oynayacakları Sivasspor maçının kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirterek, bu maçta taraftarlardan stadı doldurmalarını istedi.

Taraftarlara centilmence takımlarını destekleme çağrısında bulunan Uçar, "Alacağımız galibiyetin sevinciyle başımız dik dolaşalım" dedi. Uçar, ilk yarıda istenen sonuçları alamadıklarını belirterek "Malatyaspor'un hak ettiği yere gelmesi için kadroda önemli değişiklikler yaptık. Devre arası transfer edilen oyuncular, teknik kadromuzun yaptığı çalışmalarla kısa sürede takıma uyum sağladılar. İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Takımımız ligde kesinlikle hak ettiği yerde değil. Elbirliğiyle son sıralardan kurtulup, üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Uçar, Sivasspor ile oynanacak maçın bu açıdan büyük önem taşıdığına dikkat çekip, "Futbolda her zaman başlangıçta alınan sonuçlar önem taşır. Galibiyet bize moral verecek. Bundan sonraki haftalara umutla bakabileceğiz. Taraftarımız bizi ilk yarıda hiç yalnız bırakmadı. Kendilerine müteşekkiriz. Aynı desteği ikinci yarıda devam ettireceklerinden eminiz. Malatyaspor'u centilmence desteklemeye devam etsinler." şeklinde konuştu.

Uçar, komşu kentin takımı Sivasspor'u Malatya'da ağırlayacaklarını belirtip, "Her şeyden önce centilmence bir maç diliyoruz. Anadolu'nun bu iki güzide kulübü saha dışında da saha içinde de dosttur. Sivasspor ilk yarıda iyi bir çıkış yakaladı. Bu kez aynısını biz gerçekleştirmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Öte yandan sarı kırmızılı ekip Sivasspor maçı hazırlıklarını günde tek idmana düşürdü. Teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcuların bir hayli neşeli olduğu gözlendi.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 13:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?