4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Yönetim destek bekliyor

Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, takıma katılan 3 yeni futbolcunun lisans ücretlerini ödeyemediklerini söyledi.


Kulüp binasında, yöneticilerle birlikte bir basın açıklaması yapan Karadağ, yönetimin istek üzerine çok acil oluşturulduğunu belirterek, herkesin bu yönetime destek vermesini istedi.

Malatyalı olarak yoğun istek karşısında duyarsız kalamadıklarını ifade eden Karadağ, "Arkadaşlarımızla hep birlikte bu zor göreve geldik. Apar topar Malatya'ya geldik. Bu zor şartlarda yönetimi aldık. Bizi seven sevmeyen herkesi bu yönetime destek vermesi lazım.

Bu zor günde bu görevi sırtlayan insanlara destek vermeleri lazım. Biz göreve başlar başlamaz geç saatlere kadar, İstanbul'da toplantı yaptık. Eski birkaç futbolcularımızın ödemelerini yaptık. Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptık. Yeni futbolcuların lisanslarını çıkartmak için uğraş verdik. Sorunu çözmek üzereyken, eski bir kulüp başkanımız tebliğini kaldırmadı. Futbolcumuz Alper Akıncı arkadaşımız 275 bin YTL alacağını bir yıl süreyle erteledi. Ama maalesef bu kulüp başkanımız bu duyarlılığı göstermedi. Telefonlarını da kapattılar.

Bu yaptıkları etik değildi. İstanbul'dan bu kadar insan toplandı, geldi. Bu insanlarda sadece Malatya ve Malatyasporlu'luk duygusu var. Burada bu insanların ne beton, ne çimento, ne de inşaat fabrikaları vardır. Tamamen içlerinde Malatyasporlu'luk duygusu var. Biz buraya geldik ve herkese kucak açıyoruz. Birlik, beraberlik olursa 'Kaplan' ayağa kalkar. Birlik ve beraberlik ile bu işin üstesinden kalkabiliriz. Bu, Malatyaspor için bir şanstır. Biz eleştirilere de açığız ama, edep çerçevesinde olduğu sürece. Bu da o başkanımızın düşüncesidir. Umarız gereğini yapar. Başkanımız bize çek verin, senet verin deyince zor durumda kaldık. İnşallah bundan sonra gerekeni yapar. Biz beyaz bir sayfa açtık, bunu iyi değerlendirmemiz lazım" dedi.


Malatyaspor Basın Sözcüsü Cebrail Mungan ise, "Bugün umutsuz gibi görünen ve çözülmeyecek bir tablo yok. Keşke Malatyalı insanlar bir araya gelmenin kültürünü yaşabilseler. Sahipsiz değil Malatya.

Bu sorunun, bu vefasızlığın çözüleceğini umuyoruz yoksa, burada olmamızın bir anlamı yok. Bu insanların milyon dolarları yok, gönülleri milyon dolarlık bu insanların. Birlik olmalıyız, yoksa bu görev zorlaşır. Bu yönetim son yönetimdir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 10:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?