7
Mayıs
2024
Salı
MUŞ

121 köy yolu kapalı!

Muş'ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle, 121 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel idaresi Genel Sekreter Vekili Şeyhmus Yentür, kar yağışından dolayı 121 köy yolunun ulaşıma kapandığını söyledi.

Yentür, "Dün 3 köyümüzün yolu kapalıydı. Ancak bugün kar yağışından dolayı, bugün 121 köyümüzün yolu ulaşıma kapalı. Ekiplerimiz sabah erken saatlerde karla mücadele çalışmasına başladı. Kar yağışı ve tipi olmazsa, yollarımızı akşama kadar açmayı planlıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Necmettin Dede ise, belediye ekiplerinin vatandaşların sıkıntı yaşamaması için kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptığını belirtti.

Dede, "Kar yağışının ardından ekiplerimiz çalışmalara başladı. Öncelikle Ekiplerimiz öncelikle ana caddeleri temizlemeye başladı. İlk olarak trafiğin yoğun olduğu İstasyon ve Cumhuriyet caddelerinde çalışma başlattık. Ardından ara arterleri temizledik. Daha sonra mahalle ve sokak aralarına girerek, karla mücadele çalışması yapacağız. En son karı kamyonlarla şehir dışına taşıyacağız" diye konuştu.

Karayolları 113. Muş Şube Şefi Sulhattin Ömeroğlu da, Muş-Kulp, Muş-Bingöl, Muş-Erzurum ve Bulanık-Malazgirt karayolunda herhangi bir sıkıntı olmadığını belirterek, ekiplerin geceden itibaren çalışmaya başladığını bildirdi.

AA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2013 Perşembe 14:47:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?