27
Mayıs
2024
Pazertesi
MUŞ

20 gündür haber yok

Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Üçtepe köyünde kaybolan köy korucusundan 20 gündür haber alınamadığı bildirildi. 

Eşi ve çocukları başka bir köyde düğünde iken kendisine ait silahı ile kimlik kartını evde bırakarak ortadan kaybolan köy korucusu Fariz Elmacı (50), tüm aramalara rağmen bulunamadı. Korucunun çocuklarının perişan durumda olduğunu belirten Üçtepe Köyü Muhtarı Eyüp Yılmaz, "Yaptığımız araştırmalar sonucu kendisini şu ana kadar ölü veya sağ olarak gören olmamıştır. Ne yapacağımızı bilmiyoruz" dedi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Bulanık Kaymakamı Fatih Aksoy ise, "Bu vatandaşımız daha önce birkaç kez böyle ortadan yok oldu. Ailesine kızdığı zaman kayboluyor. Daha sonra kendiliğinden çıkıp geliyor. 20 gün önce ailesinin başka köyde düğünde olduğu sırada gece silahını ve kimliğini eve bırakarak ortadan kaybolmuş. Büyük şehirlerde akrabaları olduğu için zaman zaman onların yanına gittiğini öğrendik. Yine oralara gittiğini tahmin ediyoruz. Köy korucusu olduğu için biz onun görevine son verdik. 

Kendisine ait numaralı silahı ile kimliği şu anda jandarmada muhafaza edilmektedir. Başına bir şey gelmiş olsaydı şu ana kadar mutlaka ortaya çıkardı. Kendisine bir şey olduğunu tahmin etmiyorum. Biz de araştırmalarımıza sürekli olarak devam ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 11:38:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?