3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

30 yıllık garson siyasete atıldı

29 Mart yerel seçimlerinde Muş Belediye Meclis Üyeliği için bağımsız aday olarak müracaatta bulunan garson Cihat Aslan, halkın kendisine güvenip oy vereceğini belirterek hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

Muş'ta 30 yıldan beri çeşitli lokantalarda çalışan evli ve 3 çocuk babası Cihat Aslan, İl Seçim Kurulu'na müracaatta bulunarak Muş Belediye Başkanlığı meclis üyeliğine bağımsız olarak resmen aday oldu. Muş'ta İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Çırağan Fırınlı Kebap Salonu'nda şef garson olarak çalışan Cihat Aslan, Muş halkına bundan sonra belediye de hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı. Adaylığı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Cihat Aslan, "Yıllardan beri lokantalarda çalıştım.

Bulaşıkçılık, komilik ve şef garsonluk yaptım. Son 10 yıldır lokantalarda şef garson olarak çalışıyorum. Ben 30 yıldır bu lokantacılık sektöründe çalışarak halkın arasında yer almaktayım. Ben halkın arasından biri olarak halkın gözü ve kulağı olduğuma inanıyorum. Biz halkın sorunlarını ve ilin sorunlarını çok iyi bilen ve duyan insanlarız. Belediyenin 24 meclis üyesi olmasına rağmen hiç kimse birbirini tanımıyor. Kimin ne iş yaptığı belli değil. Biz halkın istediği kişileriz. Bir partiye adayolmak için gittiğimiz zaman size milletvekillerine danışılması gerektiğini ve yer verilip verilmeyeceğin onların bileceği söyleniyor. Ben de bu sebeple bağımsız olarak aday olmaya karar verdim. Bana göre Muş'a en önemli hizmeti ben yapmışım. 30 yıldır bu memleketin insanına hizmet etmişim ve bu hizmetimi belediyede de sürdürmek istiyorum. Ben belediye meclis üyeliğine bağımsız olarak aday olan kişiye bugüne kadar hiç denk gelmedim ve duymadım. Ben inanıyorum ki belediye meclisine bağımsız bir üye olarak
gireceğim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 14:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan Beyaztaş IP: 81.215.51.xxx Tarih : 13.02.2009 21:49:02

Hakkındır. Senin geçirdiğin hayat tecrüben yeter. Bu güne kadar encümenlik yapan kişilerin yalandan etrafından oylar için ve siyasi gücü için seçilmişlerdir. Ama bunların önüne iki koyun katsan o koyunları bile otaracak kabiliyetleri yoktur. Ancak ihale takip edip müteahitlerin işini bilirler.