26
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

30 yıllık vali hasreti

Muş'un Üçsırt köylüleri 30 yıl sonra ilk kez köylerine bir valinin geldiğini belirterek, mutluluklarını dile getirdiler. 

Muş Valisi Erdoğan Bektaş, uzun yıllardan sonra Üçsırt köyüne giden ilk vali oldu. Köy yollarında sürdürülen onarım çalışmalarını inceleyen Vali Erdoğan Bektaş, Üçsırt köyünü de ziyaret etti. 45 hane 420 nüfuslu köydeki vatandaşlarla sohbet eden Vali Erdoğan Bektaş, "Gezi ve incelemelerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Üçsırt köyüne de gelerek köylülerimizle sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinledik. İlimizin her köşesini gezmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

Üçsırt Köyü Muhtarı Sami Erdoğan, Vali Erdoğan Bektaş'ın köylerine yaptığı ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 30 yıldır köyümüze ilk defa bir vali geldi. Bu sebeple oldukça mutlu ve memnunuz. Sayın Valimize sorun ve sıkıntılarımızı anlattık. 

Özellikle okulumuzun bazı eksiklikleri olduğunu dile getirdik. Sayın Valimiz köy camisi ve taziye evini gezdi ve köylülerle bir araya gelip sborun ve sıkıntıları dinledi. 

Sayın Valimizin özellikle okul konusunda bize yardımcı olacağına inanıyorum. Yıllardan beri yol sıkıntısı yaşıyorduk. Ama yolumuz da yapılıyor" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 17:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?