3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

AKP'den referandum tahmini

AK PARTİ MUŞ İL BAŞKANI'NDAN REFERANDUM TAHMİNİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanı Halis Saltık, partisinin 7,5 yıllık iktidar döneminde yaptığı çalışmaları anlattı.

Bir lokantada basın mensuplarıyla bir araya gelen Halis Saltık, çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 87 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılmayanları AK Parti'nin 7,5 yılda yaptığını belirten Halis Saltık, AK Parti'yle birlikte eğitim ve sağlık alanında çığır açıldığını ifade etti. İktidarları döneminde altyapıya da önem verdiklerini vurgulayan Saltık, yapılan yol ve su çalışmalarından sonra köylerde yaşamın kaliteli bir hale geldiğini dile getirdi.

AK Parti'nin büyük bir enkazı devraldığını belirten Saltık, önceki hükümetleri de eleştirdi. Konuşmasında 12 Eylül'de yapılacak referanduma da değinen Saltık, "Bugün Türkiye'nin geldiği noktayı bile hayal edemeyen önceki iktidar temsilcilerinin engel ve karalamalarına rağmen AK Parti giderek vizyonunu genişletmiş, hizmet çıtasını yükseltmiş, tabanın ihtiyacını gidermeye devam etmiştir. Halkın vermiş olduğu yetki ile halka hizmet götürmeye de devam edeceğiz. AK Parti'yi eleştirenlere 'Aç tavuk kendini darı ambarında görür' atasözünü hatırlatmamda fayda var. Anayasa değişikliğine karşı olanlar, OHAL'in yeniden kurulmasını isteyenler, ülkenin kalkınmasına ve gelişmesine engel olanlara rağmen AK Parti hükümeti 73 milyon insanın istediği bir Türkiye için var gücüyle çalışmalarına devam edecek. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da halkın daha huzurlu ve refah içerisinde yaşantısını sürdürmesi için mücadele etmeye devam edeceğiz. 12 Eylül'de yapılacak olan referandum oylamasından muhalefetin şimdiden ürktüğünü görüyoruz. Bu kadar telaş ve paniğe gerek yok. Eğer yapmış olduğumuz bu değişiklik doğru ise halk zaten bize gerekli desteği verecektir. Şu ana kadar ortaya çıkan tabloya baktığımızda da yüzde 70'in üzerinde 'evet' oyu alacağımıza inanıyoruz. Halkın da duyarlı davranıp sivil bir anayasayı desteleyeceği en büyük temennimizdir" diye konuştu.

AK PARTİ MUŞ İL BAŞKANI'NDAN REFERANDUM TAHMİNİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 16:37:00
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 16:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?