4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Muş'un Varto İlköğretim Okulu Müdürlüğü, özel bir yayın evinin il genelinde düzenlediği deneme sınavında başarılı olan öğrencilerini ödüllendirdi.

Düzenlenen sınavda üçüncü sınıflarda Varto ikincisi olan Helin Hiyda, dördüncü sınıflarda üçüncü olan Elanur Subaşı, beşinci sınıflarda birinci olan Bünyamin Sever, beşinci sınıflarda ikinci olan Berfin Can ve yine beşinci sınıflarda dördüncü olan Kardelen Özer ile 6., 7. ve 8. sınıflarda ilk 10'a öğrenciler törenle ödüllendirildi. Ödül töreninde İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Varto İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mahmut Kılıç, elde edilen başarının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Başarının tüm öğretmen ve okul çalışanlarına ait olduğu ifade eden Mahmut Kılıç, öğrencilerin performanslarını arttırması için ödüllendirdiklerini söyledi. Öğrencilerin başarısının artmasının kendilerini gururlandıracağını dile getiren Kılıç, tüm öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Beşinci sınıflarda ilçe birincisi olan Bünyamin Sever ise, deneme sınavında birinci olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek; "Başarıyı öğretmenlerimizin bizi planlı bir şekilde çalıştırdıklarına bağlıyorum. Biz her zaman ve her yerde bilmediğimizi öğretmenlerimizle paylaşarak daha fazla bilgi edinmeye ve bu bilgilerimizi depolamaya çalışıyoruz. Öğretmenlerimiz bizlere sürekli olarak yardımcı olmaktadırlar. Hedefim il birincisi olmak" dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2010 Çarşamba 17:20:03
Güncelleme :15 Aralık 2010 Çarşamba 17:35:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?