4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Başarılı öğrencilere ödül

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Muş Müftüsü Dursun Ali Şeker, Erzurum'da düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda birinci ve ikinci olan öğrencileri ödüllendirdi.

Erzurum İl Müftülüğü'nde Kur'an kursu öğrencileri arasında düzenlenen En İyi Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'na Muş'u temsilen katılan Zeynep Mualla Yıldırım kızlar kategorisinde birinci olurken, Veysel Tekin ise erkekler kategorisinde ikinci oldu. Bölge yarışmasında başarılı olan öğrencileri makamında kabul eden Müftü Dursun Ali Şeker, öğrencileri tebrik etti. Kur'an kursu öğrencilerinin elde etmiş oldukları başarıdan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Şeker, "Gençlerimiz güzel bir başarıya imza atarak göğsümüzü kabarttılar. Öğrencimiz Veysel Tekin, bölge yarışmalarında ikincilik elde ederken, bayan öğrencimiz Zeynep Mualla Yıldırım da birincilik elde ederek 8 Haziran'da düzenlenecek olan Türkiye finalinde bölgemizi temsil etmeye hak kazandı. Umut ediyoruz ki, kızımız Türkiye finalinde de bizi başarı ile temsil edecek ve yaşattığı gururu daha üst seviyeye taşıyacaktır. Bu vesile ile öğrencilerimizi ve değerli hocalarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Müftü Şeker, daha sonra öğrencileri birer çeyrek altın ve Kur'an-ı Kerim'le ödüllendirirken, Diyanet-Sen Muş Şube Başkanı Feyat Asya da, öğrencileri çeyrek altınla ödüllendirdi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 16:01:02
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 22:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?