9
Mayıs
2024
Perşembe
MUŞ

Başarılı öğrencilere ödül

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Muş'un Varto Yatılı ilköğretim Bölge Okulu (YİBO) Müdürlüğü'nde ayın öğrencisi seçilen 10 kişi, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Varto Emniyet Müdürlüğü, başarılı öğrencileri unutmadı. Varto Merkez YİBO'da eğitim öğretimlerini sürdüren ayın başarılı 10 öğrencisine eşofman takımı hediye edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan ve öğrencilere verilmek üzere Okul Aile Birliği Başkanı Aydın Durmuş'a teslim edilen eşofman takımları, Merkez YİBO Müdürü Mehmet Sever'in makamında öğrencilere dağıtıldı.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Ahmet Seçkin, öğrencileri teşvik etmek amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Aydın Durmuş ise, öğrencileri teşvik etmek için her ay böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek; "Başarılı öğrencilerimizi okulun internet sitesinde yayınlayıp okulda başarı oranının yükseltmeyi amaçlıyorduk. Emniyet Müdürlüğümüz de bu çalışmaya destek vermek amacıyla öğrencilere eşofman takımı hediye etti. Bu tür faaliyetlerin artmasının öğrenciler arasındaki rekabeti arttıracağına inanıyorum" diye konuştu.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 18:42:05
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 18:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?