4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Başkan milli kayakçıya iş istedi

ABDULKADİR AKSU'NUN MUŞ GEZİSİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Muş'taki temaslarına devam etti.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Türkiye Buluşmaları Konferansı'na katılan Abdulkadir Aksu, daha sonra AK Parti Muş Milletvekili Dr. Medeni Yılmaz'ın babası Kasım Yılmaz'ı(92) tedavi gördüğü Muş Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Kasım Yılmaz'ın sağlık durumu hakkında Medeni Yılmaz'dan bilgiler alan Abdulkadir Aksu, daha sonra Belediye Başkanı Necmettin Dede tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, yemekten sonra Milli Kayakçı Sabahattin Oğlağo'yu şiltle ödüllendirdi. Milli kayakçının imkansızlıklarla başarılı olduğunu ifade eden Başkan Dede, "Muş'ta kimsenin desteğini almadan kendi başına ve imkansızlıklar içerisindeki kayakçımız Balkan Şampiyonu oldu. Burada kar yağmadı, ama kar yağan her bölgede göçebe gibi gidip oralarda çalıştı ve şampiyon oldu" dedi.

 

Diğer illerde milli sporcuların ev ve arabayla ödüllendirildiğini belirten Dede, Abdulkadir Aksu'dan da Sabahattin Oğlağo'ya iş talebinde bulundu. Belediye Başkanı Dede, "Gerek Sayın Genel Başkan Yardımcılarımız ve gerekse de milletvekillerimiz ile birlikte bu gencimize en kısa zamanda bir iş bulabiliriz. Başka ilin yarışmacılarına ev alındı, araba alındı, her yerde bu şekildeki gençler değerlendirildi. İnşallah biz de genel başkanımızın yardımı ve milletvekillerimizin desteğiyle bu gencimizi bir yuva sahibi yaparız" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ise, "Gerçekten kayakçımızın başarılarını duyunca ben de gurur duydum ve bu başarılı sporcumuzu görmek istedim. Bu delikanlının bu başarıları takdire şayandır. İmkansızlıklar içerisinde kendi gayretiyle çalışıp başarması başlı başına önemli bir gelişmedir. Kendisini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. Aksu daha sonra Milli Kayakçı Oğlağo'yu plaket ve bir yarım altınla ödüllendirdi.

Geçtiğimiz aylarda faaliyete giren Sineport Sinema Salonları'nı da ziyaret eden Aksu ve beraberindekiler, daha sonra geceyi geçirmek üzere Belediye Konağı'na geçtiler.

ABDULKADİR AKSU'NUN MUŞ GEZİSİ
ABDULKADİR AKSU'NUN MUŞ GEZİSİ
ABDULKADİR AKSU'NUN MUŞ GEZİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 09:38:02
Güncelleme :7 Mart 2010 Pazar 18:32:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?