3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Birbirlerine sarılarak öldüler

Muş'un Bulanık ilçesinde serinlemek için Murat Nehri'ne giren iki kardeş boğularak hayatını kaybetti.


Alınan bilgilere göre olay, Bulanık ilçesinin Balotu köyünde meydana geldi. Bursa'dan köydeki babaannelerini ziyarete gelen Kubilay (17) ve Volkan (15) Ümit kardeşler, serinlemek için arkadaşları ile birlikte Murat Nehri'ne girdi. Nehir içerisinde yüzen Volkan Ümit, suda bir anda kayboldu. Kardeşini kurtarmak için suya giren Kubilay da sudan çıkmayınca arkadaşları tarafından Ümit kardeşlerin yakınlarına haber verildi.
Olay yerine gelen kardeşlerin yakınları ve köylüler tarafından jandarmaya haber verilmesinin ardından iki kardeşin cesedi birbirlerine sarılmış vaziyette sudan çıkarıldı. Bulanık Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesetler yapılan otopsilerin ardından ailelerine teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 15:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan orman IP: 94.122.27.xxx Tarih : 27.09.2009 23:47:07

başınız sağ olsun allah utandırmasın allah sabır versin bizde geçen murat nehrine girdik ramazanlıkta biz 4 kişi balık tutmaya gitmiştik işte bir arkadaşımız boğulma tehlikesi geçirdi allah kurtadı valla hepimizi biz üç kişi tek kişiyi o kadar derin yer olmasına rağmen sudan zor bela çıkardık inş.şehittirler ölen kardeşlerimiz allah ailesine sabır versin.