4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Böylesi ancak filmlerde olur

BÖYLESİ ANCAK FİLMLERDE OLUR

Muş'un Akpınar köyünde, tartıştığı eşi tarafından terk edildiği için Murat nehrine atlayarak intihar ettiği belirtilen ve dalgıç ekiplerinin aradığı şahsın şehir merkezinde görülmesi, olay bölgesinde endişe içinde bekleyen yakınları arasında sevinçle karşılandı.

Alınan bilgilere göre Akpınar köyünde ikamet eden bir kız çocuğu babası Ersin Koçhan'ın dün akşam saatlerinde amcasıyla bazı yakınlarına cep telefonuyla intihar edeceğine dair mesaj gönderdi. Mesajı okuyan Ersin Koçhan'ın yakınları hemen köyün yakınından geçen Murat Nehri'ne gittiler. Burada Koçhan'ın elbisesiyle intihar mektubu bulan yakınları durumu Mercimekkale Jandarma Karakol Komutanlığı'na bildirdi. Jandarma ekiplerinin haber verdiği Muş Sivil Savunma Acil Durum Müdahale Müdürlüğü ekipleri bugün sabahın erken saatlerinde arama çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 2 saat arama çalışması yapan ekipler Ersin Koçhan'ın cesedini bulamayınca Van'dan dalgıç ekibi istendi. Van Sivil Savunma Acil Durum Müdahale Müdürlüğü'nden gelen dalgıç ekiplerinin yarım saatlik arama çalışmasından sonra jandarma ekiplerine gelen bir telefon herkesi şaşkına çevirdi. Jandarma ekiplerini arayan bir kişi Ersin Koçhan'ı, Muş şehir merkezinde gördüğünü ve kendilerinden kaçtığını söyledi. Durumu öğrenen Koçhan'ın yakınlarından bazıları şehir merkezine geçti.

Jandarma ekipleri ihbarın asılsız olma durumunu değerlendirerek Muş Sivil Savunma Acil Durum Müdahale Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Murat Nehri'nde arama çalışmalarını sürdürürken, Ersin Koçhan'ın da şehir dışına kaçmaması için yol kontrollerini arttırdı.

Oğlunun intihar haberiyle sarsılan acılı baba Alaattin Koçhan; "Oğlum ailevi sorunlardan dolayı amcasına intihar edeceğini söylemiş. Ben il dışında olduğum için oğlumla konuşamadım. Dün akşam saatlerinde kardeşim beni arayarak Ersin'in nehre atlayarak intihar ettiğini söyledi. İlk otobüsle Muş'a geldim ve oğlumun cesedinin çıkarılmasını bekledim. Bu arada jandarmaya gelen bir telefon bizleri çok mutlu etti. Merkeze bağlı Yeşilova köyünde ikamet eden birkaç kişi oğlumu gördüğünü söylemiş. Birkaç dakika önce oğlumun cansız bedeninin bulunmasını umut ederken, şimdi ise oğlumun bulunmasını dört gözle bekliyorum. Acıyla mutluluğu saniyelerle yaşadım" dedi.

Akpınar köy muhtarı İsmail Akar ise; "Bize gelen telefonlarda Ersin'in intihar etmediği belirtildi. Biz de konuyu Jandarma ekiplerine bildirdik. Ekipler yol kontrollerini sıklaştırmış durumda. Ersin'in kısa sürede köye gelmesini veya jandarma ekiplerine teslim olmasını umuyoruz" diye konuştu.

Eşinin kızını da alarak kendisini terk etmesiyle sarsılan Ersin Koçhan'ın girdiği bunalım sonucu dün Murat Nehri'ne atlayarak intihar ettiği belirtilmişti.

BÖYLESİ ANCAK FİLMLERDE OLUR
BÖYLESİ ANCAK FİLMLERDE OLUR
BÖYLESİ ANCAK FİLMLERDE OLUR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 18:46:03
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 18:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tahsin IP: 89.218.52.xxx Tarih : 11.06.2010 06:40:24

O mutlu haberi aldiğinda o babanin ve annenin gözlerinin içine bakmak isterdim evlat anne babasını üzerken ALLAHU TAALA sevindirmesini bilir