4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Bu markette kasa ve ücret yok

Muş'da yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlar, Muş Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından açılan markete giderek, ihtiyaçlarını ücretsiz alabilecekler.

Yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşların beğendikleri ve ihtiyaçlarına uygun yardımı almalarını sağlamak için Muş Valiliği tarafından açılan market, Vali İbrahim Özçimen tarafından hizmete sokuldu.

 

Muş Valiliği karşısında Bahar Yapı Kooperatifi yanında hizmete sokulan marketin açılışında konuşan Vali Özçimen, "Amacımız yoksul vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmektir. Yoksul vatandaşlarımız artık gideceği markette ihtiyacı olanı ve beğendiğini alabilecek. Bu marketimize yardımsever vatandaşlarımızın da yardımlarını kabul edeceğiz. Ayrıca yapılan yardımlar bilgisayar ortamında daha iyi bir şekilde kontrol edilecek" dedi.

Marketin açılışına, Muş Valisi İbrahim Özçimen, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Metin Özak, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şinasi Çaşkurlu, Hava Meydan Komutanı Kıdemli Albay Serdar Özgür ve esnafın yanı sıra vatandaşlar katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 11:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?