8
Mayıs
2024
Çarşamba
MUŞ

Bulanık Belediyesi'ne araç takviyesi

BULANIK BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ

Muş'un Bulanık İlçe Belediye Başkanlığı 8 yeni araç aldı.

Bulanık Belediyesi araç parkına 8 yeni araç daha ekleyerek bu rakamı 35'e çıkardı. Belediye Başkanlığı'na alınan zabıta aracı, otobüs, itfaiye aracı, çöp aracı ve dört adet traktör ilçe içerisinde gezdirildi.

Yeni alınan zabıta aracından halka seslenen Belediye Başkanı Ziya Akkaya, Bulanık halkının her şeyin iyisine layık olduğunu söyledi. Göreve başladıktan sonra ilçe halkı için tüm imkanları seferber ettiklerini ifade eden Başkan Akkaya, "Bu hizmetleri ben tek başıma yapmadım. Bu hizmetlerde belediye meclisi üyelerimiz ve çalışanlarımızın katkısı çok büyüktür. Seçim öncesi halkımıza söz verdik ve bu sözlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. İlk olarak ilçenin su sorununu çözdük. Altyapı çalışmalarının ardından şimdi de araç parkını genişlettik. 27 olan araç sayımızı 35'e çıkardık. Halkımız her şeyin en güzeline layıktır" dedi.

İlçe nüfusunun gerçeği yansıtmadığını da dile getiren Akkaya, "Sadece İller Bankası'nın gönderdiği parayla ayakta kaldık. Gelen paranın yüzde 40'ı kesilmektedir. Sizin de bize yardımcı olmanız lazım. İlçe nüfusu gerçeği yansıtmıyor. Bu konuda her vatandaşımız gidip ikametini ilçemize yapması gerekir. Vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu yaşayabilmeleri için belediye olarak bütün imkanları seferber ettik" diye konuştu.

Başkan Akkaya, yeni alınan araçların 652 bin TL'ye mal olduğunu söyledi.

BULANIK BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ
BULANIK BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 16:32:02
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 14:25:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?