4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Bulanık'ta bir korucu ölü bulundu

 Muş'un Bulanık ilçesinde yaklaşık beş ay önce kaybolan köy korucusunun cesedi toprağa gömülmüş olarak bulunurken, olayın failleri olduğu iddia edilen 3 kişi de gözaltına alındı.

İlçenin Üçtepe köyünde geçici köy koruculuğu yapan evli ve üç çocuk babası olan Farız Elmacı'nın (50) cesedine ulaşıldı. Alınan bilgilere göre yaklaşık beş ay önce ailesinin komşu bir köyde düğüne gittiğini belirttiği ve gece aniden ortadan kaybolan Farız Elmacı'nın cesedi, Malazgirt ve Bulanık ilçeleri arasındaki Çayırdere köyü yakınında toprağa gömülü olarak bulundu. Üçdepe köyünde iki yıldır çobanlık yaptığı belirtilen A.İ. (35) isimli şahsın eşi M.İ.'nin (30) yer göstermesi sonucu yapılan çalışmalar sonucunda kayıp olan köy korucusunun cesedine ulaşılırken, olayla ilgisi olduğu iddia edilen A.İ. ile eşi M.İ. ve Y.A.'nın göz altına alındığı belirtildi.

Gömülü olduğu yerde Cumhuriyet Savcısı'nın gözetimi altında yapılan kazı sonucu elleri, ayakları ve ağzı bağlı olarak bulunan cesedin, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü kaydedildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 18:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
savas yildirim IP: 87.95.44.xxx Tarih : 3.03.2009 23:07:01

gercekten bunu yapanlar ALLAHINDAN bulsunlar 3 cocuga kim bakacak gercekten bizim dogu anadoluda hala cahil insan bulunuyor ben kendimde musluyum yoncali öz köyundeyim ALAHINDAN korkmayan birinin isidir sagolsun devletimiz bulur ve cezasini verir fariz elmacinin ailesinde bas sagli dilerim ALLAH sabir versin bunu yapanlari kiniyorum