4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Muş'ta

CUMHURBAŞKANI GENEL SEKRETERİ MUŞ'TA

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenecek şenliklere katılmak üzere Muş'a geldi.

Anadolujet'in Ankara-Muş seferini yapan tarifeli uçağıyla çeşitli bakanlıklarda görevli 70'e yakın bürokratla Muş'a gelen Mustafa İsen'i havaalanında Muş Valisi Erdoğan Bektaş, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede ile kamu kurum amirleri karşıladı. Havaalanı VIP salonunda bir süre dinlenen Mustafa İsen, burada geziyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yarın Ahlat'ta bölgeye yönelik eylem planını açıklayacaklarını belirten İsen, "Daha önce açıkladığımız gibi bölgeyi bir kültür turizm ve tarih destinasyonu olarak ele alacağız. Bölgeye yönelik yarın bir eylem planı açıklanacak. Ondan sonra da basın mensupları başta olmak üzere hepimiz bu eylem planının gerçekleşmesi için takipçi olacağız. Umuyorum ki bölgeye yönelik umut vaat edici güzel gelişmeler olacak. Eylem planında gündeme getireceğimiz meselelerin her birisi ayrı ayrı kendi başına özelliği olan faaliyetler olacak" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Mustafa İsen ve beraberindekiler daha sonra 3 otobüsle şehir turu attıktan sonra Muş Valiliği'ni ziyaret ettiler. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Mustafa İsen ve beraberindekiler valilik ziyaretinin ardından karayoluyla Bitlis'e geçtiler.

CUMHURBAŞKANI GENEL SEKRETERİ MUŞ'TA
CUMHURBAŞKANI GENEL SEKRETERİ MUŞ'TA
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 17:55:04
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 18:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?