3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Demirtürkoğlu yeniden seçildi

Muş Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'na yeniden Orhan Demirtürkoğlu seçildi.

Muş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'nın toplantı salonunda yapılan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı seçimlerine tek liste ile giren Orhan Demirtürkoğlu yeniden başkanlığa seçildi. 600 üyesi bulunan kooperatif seçimlerinde katılan 350 üye açık oylama usulü ile yapılan seçimlerde Orhan Demirtürkoğlu'nu yeniden başkanlığa seçtiler.

24 yıldır Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'nı yapan ve yedinci kez yeniden başkanlığa seçilen Orhan Demirtükoğlu, kendisini yeniden başkanlığa seçen üyelere teşekkür ettiğini söyledi.

Orhan Demirtürkoğlu, 2001 krizinden sonra odalarının zor durumda kaldığını ve 2008 yılının 9. ayından itibaren yine esnaflara kredi vermeye başladığını kaydederek, "Şu anda esnafımıza bir yıllık yüzde 10 faizle 35 bin TL'ye kadar kredi kullandırıyoruz. Kooperatifimiz çalışmalarını bu dönemde daha faal hale getirerek sürdürecektir" dedi.

Seçimler sonrasında yeniden başkanlığa gelen Orhan Demirtürklu başkanlığındaki yönetim kurulu ise Hikmet Armağan, Haşim Tunç, Ersan Kalsın, Bayram Has, Abdullah Özten ve Mustafa Özyalçın isimlerinden oluştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 13:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?