4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Dikkatsizlik kazası: 7 yaralı

MUŞ'TA TRAFİK KAZASI: 7 YARALI

Muş'ta meydana gelen trafik kazasında aralarında İl Genel Meclis üyesi ile bir köy muhtarının da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre kaza, Muş-Bitlis karayolu Cezaevi Kavşağı'nda meydana geldi. Bitlis istikametinden Muş'a gelmekte olan Hamdullah Danış yönetimindeki 49 AK 849 plakalı özel araç, Van'dan gelip aynı istikamette seyreden ve iddiaya göre kontrolsüz bir şekilde cezaevi yoluna dönmeye çalışan Ahmet Karaca idaresindeki 65 ED 902 plakalı araca çarptı. Meydana gelen kazada araç sürücüleri Ahmet Karaca ve AK Parti Muş İl Genel Meclis Üyesi Hamdullah Danış ile birlikte, her iki araçta bulunan Abdulbaki

Karaca, Zeynel Abidin Karaca, Fahrettin Öner, Seyithan Kurtoğlu ile Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar köyü Muhtarı Abdulmelik Akıncı yaralandı. Yoldan geçen araçlarla Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alınırken, Ahmet Karaca'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Meydana gelen kazadan dolayı Bitlis-Muş karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçlar çekiciyle otoparka götürüldü. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

MUŞ'TA TRAFİK KAZASI: 7 YARALI
MUŞ'TA TRAFİK KAZASI: 7 YARALI
MUŞ'TA TRAFİK KAZASI: 7 YARALI
MUŞ'TA TRAFİK KAZASI: 7 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2010 Cuma 10:57:00
Güncelleme :19 Kasım 2010 Cuma 13:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?