3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Din Görevlileri Derneği denetlendi

Muş'un Varto ilçesindeki Din Görevlileri Derneği, İlçe Kaymakamlığı Dernekler Şefliği görevlileri tarafından denetlendi.


Varto Dernekler Şefi İlhami Özer ve Milli Emlak Müdürlüğü'nden Ferhat Toplu tarafından yapılan denetimde, dernek evrakları kontrol edildi. Dernekler Şefi İlhami Özer, faal olan derneklerin denetimlerini her ay muntazam bir şekilde yaptıklarını belirterek "Derneklerin faaliyetlerinin devam edip etmediğine ve dernekler yönetim kurulunun çalışmalarına bakıyoruz. Bu ay da Din Görevlileri Derneği'nin denetimini yaptık. Yaptığımız incelemede dernek evraklarında ve işlemlerinde her hangi bir sıkıntı görmedik. Bundan dolayı dernek başkanı ve yönetimine teşekkür ederiz" dedi.
Varto Din Görevlileri Derneği Başkanı Mühittin Turzak ise, denetlemede her hangi bir eksik çıkmadığını, bir sorunla karşılaşılmadığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 18:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan Beyaztaş IP: 88.252.103.xxx Tarih : 15.05.2009 13:26:26

Bulsaydınız şaşardım.  Onlar kılıfını bulup şekline sokmuşlardır. Denetleyenlerde işi tam bilmedikleri için kurnaz yöneticiler hesap kitaplarını yapmışlardır. Fatura bulmak kolay kağıt üzerinde istenilen yapılır bunun önüne kimse geçemez.