4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

DTP Varto adayından esnaf ziyareti

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Varto Belediye Başkan Adayı olan Gülşen Değer, esnafı ziyaret edip sıkıntılarını dinleyerek destek istedi.

Gülşen Değer, sabah saatlerinde DTP İlçe Başkanı Abdulbasit Taş ve bir grup partili ile esnaf ziyaretlerinde bulundu. Aşağı Çarşı mevkiinde başlayan ve gün boyu süren ziyaretler Yukarı Çarşı'da son buldu. Esnaf görüşmeleri esnasında partilerinin çalışmaları hakkında bilgi veren ve göreve geldiklerinde hayata geçirmek istedikleri projelerini anlatan Değer, partisi için destek istedi. Halkın örgütlü gücü ve desteğiyle kazanacaklarına inandıklarını ifade eden Değer, Göreve gelmeleriyle birlikte Varto'ya en güzel hizmetleri sunacaklarının sözünü verdi.

DTP İlçe Başkanı Abdulbasit Taş ise DTP'nin halkın partisi olduğunu ifade ederek, halka yönelik bu tür gezileri gerçekleştirmek zorunda olduklarını belirtti. Halkı ziyaret ederek onların görüşlerine başvurduklarını vurgulayan Taş, belediyeyi kazanmaktan çok halkı belediyeye taşıma düşüncesiyle bu ziyaretleri yaptıklarını kaydetti.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren esnaf ise teşekkürlerini dile getirerek Gülşen Değer'e başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 19:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?