3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Emniyette devir teslim töreni

Muş Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Süleyman İlhan Acaröz, düzenlenen devir teslim töreni ile görevini devraldı.


Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Necdet Öztürk tarafından karşılanan Acaröz, polis merasim mangasını selamladıktan sonra, birim yetkilileri ile tanıştı.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü makam odasına geçen Acaröz, burada görevi Van'a atanan Şükrü Rafet Mert'ten devraldı. Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Şükrü Rafet Mert, görevi devralan Acaröz'e başarılar diledi. Görev süresince herkesten büyük destek gördüğünü ifade eden Mert; "28 Aralık 2007'de başlamış olduğumuz Muş İl Emniyet Müdürlüğü görevimizi değerli Emniyet Müdürümüz Süleyman İlhan Acaröz'e devrediyoruz. Bu süre zarfında Muş'ta iyi şeyler yaptığımızı zannediyorum.

Tabii ki bu anlamda valimize, garnizon komutanımıza, belediye başkanımıza, il jandarma komutanımıza ve bütün Muş halkına teşekkür ediyorum. Gerçekten hem şahsımıza, hem teşkilatımıza çok büyük destek oldular. Bugün Van Emniyet Müdürlüğü'nde göreve başlamak üzere ayrılıyorum. Ben tekrar tüm Muşlu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Değerli emniyet müdürü arkadaşımızın da bizden çok daha iyi hizmet yapacağını umuyor ve diliyorum. Dolayısıyla ben bugünden itibaren Sayın Acaröz'e yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Şükrü Rafet Mert'i mert bir insan ve mert bir müdür olarak tanımlayan Süleyman İlhan Acaröz ise; "Şükrü Rafet Mert müdürümüz adı üzerinde mert bir insan, mert bir müdür. Yolu açık olsun diyorum. Burada Muş ilimizde gerçekleştirdiği üstün başarılarının devamını Van ilimizde de devam ettireceğine yürekten inanıyorum. Tabii burada halkımızla polis arasında kurmuş olduğu güzel bir diyalog var. Bu polis-halk, devlet-vatandaş birlikteliğinin en güzel örneklerini burada gerçekleştirdi.

Bu gerçekleştirilen güzel ortamı daha da üst seviyelere çıkararak Muş ilimizde ikamet eden vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlama noktasında vatandaşlarımızla birlikte hareket ederek huzur ve güveni bozmaya yönelik hiçbir girişim ve eyleme, herhangi bir suç unsuruna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Burada hep beraber daha güzel günler yaşayacağımıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.
Emniyet Müdürlüğü makam odasında hatıra fotoğrafların çekilmesinin ardından Mert, karayolu ile Van iline hareket etti.

iHa
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 15:16:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?