4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Emniyette kreş açıldı

MUŞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE KREŞ AÇILDI

Muş Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kreş ve gündüz bakımevi hizmete açıldı.

Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yanında gerçekleştirilen açılışa Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, kurum müdürleri ile polisler katıldı. 22 çocuğun eğitim gördüğü kreş ve gündüz bakımeviyle ilgili katılımcılara bilgi veren Emniyet Müdürü Süleyman Acaröz, burada 3-6 yaş çocukların eğitim göreceğini söyledi. Polislerin kesintisiz hizmet verebilmeleri ve talepleri üzerine kreş ve gündüz bakımevi açtıklarını ifade eden Acaröz, "Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ilkleri kazandırmaya devam ediyoruz. Bizim Muş Emniyet Müdürlüğü personelimizin işlerini kesintisiz yürütmeleri, 3-6 yaş grubu çocuklarının bakım ve eğitimlerinin yerinde ve sağlıklı yapılması amacıyla kendilerinin talepleri doğrultusunda kreş ve gündüz çocuk bakımevini hizmete açtık. Kreş ve gündüz bakımevinde 22 çocuk bulunuyor ve her geçen gün artıyor. Çocuklarımızın eğitim ve bakım hizmetlerinin yanı sıra günlük olarak barınma ve temizlik ihtiyaçları da kesintisiz olarak sağlanmaktadır" dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kreş ve gündüz bakımevine bir öğretmen atandığını söyleyen Acaröz, ayrıca bir bayan polis memuru, bir yardımcı hizmetli ile iki tane de bakıcı annenin görev yaptığını ifade etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2010 yılında okul öncesi eğitimin Muş'ta da zorunlu hale getirildiğini söyleyen Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar ise, nerede yer bulurlarsa okul öncesi eğitime destek vereceklerini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardında açılış kurdelesi Vali Erdoğan Bektaş, Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar ve Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz tarafından kesildikten sonra kreş ve gündüz bakımevi gezildi.

MUŞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE KREŞ AÇILDI
MUŞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE KREŞ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2010 Perşembe 15:43:04
Güncelleme :2 Aralık 2010 Perşembe 16:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?