3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Emniyet'ten okullara ziyaret

Muş'un Varto İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret eden anaokulu öğrencileri çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldılar.

Varto İlçe Emniyet Amiri Haluk Demir'in kapıda karşıladığı minik öğrenciler ilk kez yakından gördükleri polis amcaları görmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadı. Anaokulu öğrencilerinin kendilerini ziyaret etmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten İlçe Emniyet Amiri Haluk Demir, "Çocuklar emniyet teşkilatımızı ziyaret ederek bilgi almak istediler. Biz de onların bu istediğini kırmadık. Onların anlayacağı dilden onlara çalışmalarımızı anlattık. Polis halk ilişkilerinde polise güvenin, sevginin bu tür ziyaretlerle artacağına inanıyoruz" dedi.

Varto Anaokulu Müdiresi Münevver Uysal ise bu tür ziyaretlerle çocukların ufuklarını genişletmeyi, çeşitli meslek gruplarını şimdiden tanıtmak amacında olduklarını belirterek, "Komiser Halil İbrahim Küpeli'nin katkısıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret bizleri ve çocukları çok mutlu etti. Çocuklar polis amcalarını hep hırsız yakalayan kişiler olarak algılıyordu. Ama ne amaçla ve nasıl çalıştıklarını bilmiyorlardı. Buraya gelerek bunu daha yakından görmelerini sağladık" şeklinde konuştu.

Minik öğrencilerin ziyareti, polisler tarafından çocuklara dağıtılan bayrak, balon ile yapılan ikramların ardından sona erdi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 17:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?