4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Esnaf'tan TSO'ya ziyaret

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Talip Devrim'i ziyaret eden Varto esnaf temsilcileri, ilçelerine Halk Bankası şubesi açılması için destek istediler.
Varto Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Yardımcısı Fatih Çelik ile iş adamı İbrahim Hakkı Aktaş, ziyaret sırasında ilçede sadece Ziraat Bankası şubesi olduğunu belirterek bu konuda yetersizlik yaşandığını söylediler. Varto Halk Bankası Şubesi'nin 2001 krizinden sonra kapandığını belirten temsilciler, yeniden açılması için Başkan Devrim'den destek istediler.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talip Devrim ise daha önce Bulanık ilçesinde Halk Bankası şubesi açılması için çalışmalar başlattıkları hatırlatarak "Bu konuda gerekli karar alındı. Bulanık ilçemize Halk Bankası şubesi açılacak. Vartolu olup Avrupa'da yaşayan çak sayıda hemşehrimiz var ve bu ilçemizin girdisi fazladır. Sizin müracaatınızla birlikte ilçe kaymakamımızla beraber bir kapasite raporu hazırlayıp bunları bir dosya halinde Halk Bankası Genel Müdürlüğü'ne göndereceğiz. İlgilileri telefonla da aradıktan sonra takipçisi ben olacağım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 18:36:07
Güncelleme :8 Ocak 2009 Perşembe 13:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?