3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Fenerbahçe taraftarından kan bağışı

Muş'ta Fenerbahçeliler Derneği ve Kızılay Muş Şube Başkanlığı tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Fenerbahçeliler Derneği Muş Şubesi tarafından 18-19 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası Muş Atatürk Parkı'nda start aldı. Kızılay Muş Şube Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen kampanyaya Fenerbahçe taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Kampanyanın başlaması ile birlikte kan bağışında bulunan taraftarlar kulüplerinin faaliyetine ve Kızılay'a destek olmak istediklerini söylediler.

Muş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Metin Işık, kulüplerinin başlattığı kan bağışı kampanyasına derneklerin illerde destek verdiğini belirterek, 'Bir Kan da Sen Ver' adlı kampanyaya taraftarların ilgi gösterdiğini söyledi. İki gün sürecek olan kampanyada 200 ünite kan bağışının hedeflendiğini söyleyen Metin Işık, Türkiye'deki kan açığının ne kadar fazla olduğunu bildikleri için böyle bir kampanya başlattıklarını kaydetti.

Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç ise, "Kan bağışı kampanyalarından birisini de Muş Fenerbahçeliler derneği ile ortaklaşa düzenlemekteyiz. Bu kampanyanın diğer kulüplere ve sivil toplum örgütlerine de örnek teşkil etmesini bekliyorum. Kan bağışında bulunan tüm taraftarlara ve kan bağışlayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 14:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?