3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Fırat Boru'dan eğitim semineri

Fırat Boru İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limitet Şirketi'nin, Türkiye genelinde düzenlenen eğitim seminerlerine Muş'ta devam etti.


Muş'ta 250 bayi ve çalışanlarıyla buluşan Fırat Boru İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limitet Şirketi'nin eğitmenleri, tesisatçılara önemli uyarılarda da bulundu. Bir lokantada düzenlenen seminere Fırat Boru Bölge Satış Şefi Muharrem Fırat, Fırat Boru Basın Sorumlusu Yunus Arıkan ve Fırat Boru Malatya Bölge Temsilcisi Ferhat Ak takıldılar. Sinevizyon eşliğinde katılımcılara bilgiler aktaran Basın Sorumlusu Yunus Arıkan, “1972 yılından itibaren istikrarlı bir gelişim seyri gösteren Fırat Plastik'in bugün inşaat plastikleri sektörünün lokomotifi durumunda olup, sektöre yön veren Türkiye'nin en büyük üreticisidir.

Bugün İstanbul ve Ankara'da olmak üzere toplam 300 bin metrekareyi aşan kapalı alan üretim tesisleri hacim olarak da Avrupa'nın en büyük ilk beş sanayisi arasındadır. Yıllardır teknolojiyi en yakından takip eden, özellikle AR-GE bölümünü her geçen yıl daha da geliştirerek birçok uygulamalarını kendi tesislerinde yapan Fırat Boru, üretim tesislerinde Avrupa'nın en son teknolojisini kullanmaktadır” dedi.


Arıkan, 200'ü aşan mühendis kadrosunun dışında tekniker, memur ve vasıfsız olmak üzere tesislerinde bin 500 kişiyi istihdam eden Fırat Boru'nun hayata geçirdiği projeleri, teknolojiye yaptığı yatırımları, iç ve dış piyasada sürdürdüğü pozitif rekabet anlayışı, gelişen ve büyüyen bayi ağı ile sektörde tartışmasız lider olduğunu kanıtladığını vurguladı.


Fırat Boru İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limitet Şirketi'nin bu noktaya gelmesinin altında yatan en büyük gücün ise eğitime ve bilime verdiği önem olduğunu dile getiren Basın Sorumlusu Yunus Arıkan, “Fırat Boru, ülkemizin en büyük aileleri arasındadır. Biz bayilerimizle, tesisatçılarımızla, ürünlerimizi satan aracı kuruluşlarla ve nihai tüketicimizle birbirlerine inanmış kocaman bir aileyiz” şeklinde konuştu.
Arıkan'ın yaptığı konuşmanın ardında düzenlenen çekilişle 20 kişiye kaynak seti, 10 kişiye de cep telefonu hediye edildi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 13:49:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?