4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Geçim için ölümüz göze alıyorlar

Muş'ta etkili olan kar yağışının ardından çatılarda biriken karlar, para kazanmak için tehlikeye aldırış etmeyen işsiz vatandaşlar tarafından temizleniyor.

İstasyon Caddesi'nin Atatürk Bulvarı mevkiinde dört katlı bir binanın çatısındaki karı temizlemek için çaba sarf eden vatandaşın beline bağladığı iple tehlikeye aldırış etmeden çalışması, yoldan geçen vatandaşları bile korkuttu. Çatılardaki karın temizlenmesinin tehlikeli olduğunu söyleyen işsiz vatandaşlar, "Metrelerce yüksekteki çatılardan kar temizlemek kolay değil. Kaygan olan çatılar oldukça tehlikeli oluyor. Ama para kazanmak için mecburuz. Yapacak başka işimiz yok. Mecburen çalışıyoruz. Bazen iple kendimizi bağlıyoruz, bazen de bağlamadan çalışıyoruz. Kış mevsiminde kar bizim için çok önemli bir kazanç kapısı. Kar yağışı olduğu zaman çatılarda biriken karları temizleyerek para kazanmaya çalışıyoruz" diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 12:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedat demir IP: 88.227.109.xxx Tarih : 11.01.2009 13:59:43

muşta hayat böyle zor allah yardım etsin vede sabır versın birileri masa başındakeyif çatarken birileri hayatını tehlikeye atarak çalışıyor inşallah gün gelir devran döner diyorum iyi günler